Mirage Winterbar open voor publiek

Print

Mirage Winterbar open voor publiek

Mechelen - Met de opening van de Mirage Winterbar op de Veemarkt zijn de festiviteiten voor eindejaar in Mechelen ingezet. Donderdagavond moeten ook de 45 stalletjes opgebouwd zijn voor de kerstmarkt die vrijdag start.
Werkmannen van de dienst Transport en Evenementen van de stad zijn al sinds maandag druk bezig met de opbouw van de stalletjes. Die hebben ook een kleurtje gekregen in pasteltinten, om de kerstmarkt een vrolijker tintje te geven. Voor het eerst zal de Mechelse kerstmarkt trouwens twee weekends lopen.

In de Mirage Winterbar verzorgen Southstar, NewWorld en Dijlefeesten trouwens een gevarieerd programma voor jong en oud. "Zowel donderdag 12 als 19 december vinden dansnamiddagen voor senioren plaats. Donderdagavond organiseren wij de Nacht van de Mechelse ondernemer", zegt mede-organisator Mehdi Mathlouthi. Tijdens de eerste dag van de kerstmarkt nu vrijdag is er van 16 tot 19u een 'Winterhappy hour' met ambiancemuziek. Voor Mechelen Danst zijn de tickets in voorverkoop uitverkocht. "Maar er zullen wel nog enkele kaarten aan de ingang te koop zijn", verzekert Mathlouthi.

Tijdens het weekend zijn er elke morgen champagne-ontbijten. "Zaterdagnamiddag zijn we open voor bezoekers van de kerstmarkt die zich even wil opwarmen", klinkt het bij de organisatie. De kerstmarkt concentreert zich dit jaar in de Befferstraat en op het binnenplein van het stadhuis. Daar zal ook een bar staan die volledig uit ijs werd gemaakt. Zaterdag vindt in de winterbar ook een wintereditie van de Dijlefeesten plaats.

Meer info op www.miragemechelen.be

SVH
Foto's Patrick Hattori

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio