Student ontwerpt logo mmMechelen Feest

Student ontwerpt logo mmMechelen Feest

Student ontwerpt logo mmMechelen Feest

Print
Mechelen - mmMechelen Feest, het nieuwe evenementenbureau van de stad, heeft nu ook een logo. Dat kwam tot stand in nauwe samenwerking met de opleiding Interactive Multimedia Design van de Thomas More-hogeschool. Veertig tweedejaarsstudenten gingen aan de slag, en het is de 21-jarige Bram Rutten uit Hever (Boortmeerbeek) die het winnende ontwerp mocht leveren.
"Het is een bewuste keuze om met studenten te werken. Betrokkenheid staat immers centraal in de uitbouw van mmMechelen Feest. De feesten zijn van iedereen en dat willen onder andere op deze manier duidelijk maken", zegt Calvo. Deze week heeft de organisatie ook haar eerste algemene vergadering gehouden, waar alle gemeenteraadsleden deel van uitmaken.

Daarnaast werden vijf externe bestuurders aangesteld: Sihame El Kaouakibi, directeur Let's Go Urban en Antwerpenaar van het jaar in 2011, directeur Sam Jaspers van Ultratop 30, directeur Dorian van der Brempt van cultuurhuis DeBuren, sociale media-deskundige Clo Willaerts en Veerle Van Goethem, coördinator van opleiding Event Concept en Organisatie bij Thomas More. "Deze bestuurders zijn een absolute verrijking voor onze organisatie en het evenementenbeleid van de stad. De komende maanden is er nog veel werk en zij zullen zeker hun steentje kunnen bijdragen", vertelt Kristof Calvo.

SVH

Foto Patrick Hattori

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio