Gezocht: beste dj van Noorderkempen

Gezocht: beste dj van Noorderkempen

Gezocht: beste dj van Noorderkempen

Print
De intergemeentelijke muziekwedstrijd Kamp Noord zoekt in 2014 opnieuw naar de beste dj van de Noorderkempen. Jongeren die willen meedoen, moeten zich voor het nieuwe jaar nog inschrijven.
Kamp Noord heeft zich intussen geprofileerd als de springplank voor jong talent in de Noorderkempen. Nadat dj OneSixty in 2012 won, werd hij op bijna alle lokale festivals gevraagd.

Volgend jaar gaan de organisatoren opnieuw op zoek naar de dj die het best zijn dansend publiek weet te entertainen. Alle jongeren tot dertig jaar mogen deelnemen, op voorwaarde dat ze woonachtig zijn in Brasschaat, Brecht, Essen, Hoogstraten, Kalmthout, Kapellen of Wuustwezel.

Geïnteresseerden hebben nog tot en met dinsdag 31 december de tijd om zich in te schrijven. Nadien selecteren de organisatoren veertig kandidaten die het op de intergemeentelijke voorrondes en halve finales tussen februari en mei 2014 tegen elkaar zullen opnemen. De grote finale vindt plaats op 16 mei 2014 in discotheek Highstreet in Hoogstraten.

De winnaar krijgt een prijzenpot van vijfhonderd euro. Anderen maken kans op optredens op lokale festivals zoals Puntpop, Pulptuur, Straatfeesten, Day before Tomorrow, Dijkrock en Borderbeats.

www.kampnoord.be, info@kampnoord.be, 03.620.22.65

GRWO
Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio