Opmerkelijke oproep: "Als ik 1.000 likes heb, trouw ik"

Opmerkelijke oproep: Als ik 1.000 likes heb, trouw ik

Seks & Relaties

Opmerkelijke oproep: "Als ik 1.000 likes heb, trouw ik"

Print

Een loodgieter uit Aalst probeerde zich wel erg slim af te maken van de vraag 'wanneer gaan we nu eindelijk trouwen' van zijn vriendin Leen. "Als mijn Facebookpagina 1.000 likes heeft", zei hij. Waarop de vrouw naar de kranten trok om een oproep te doen.

Leen en Bart kennen elkaar nu al tien jaar. De man werd onlangs zelfstandig loodgieter, met bijhorende Facebookpagina. Toen Leen rondom haar zag hoe haar vriendinnen allemaal trouwden en aan kindjes begonnen, vroeg ze aan Bart wanneer het hun beurt eens zou zijn. De man dacht er zich snel vanaf te maken door te grappen: "Als mijn Facebookpagina 1.000 likes heeft gekregen", maar dat was buiten Leen gerekend. Die trok met haar verhaal naar de kranten, in de hoop dat ook de lezers haar zouden steunen en massaal Barts Facebookpagina zouden liken.

Wil u Leen aan een droombruiloft helpen? Dan moet u deze Facebookpagina liken: https://www.facebook.com/pages/Bart-Coppens/1379780015606789?ref=br_tf . De pagina heeft ondertussen al meer dan 1.000 likes binnengehaald. Benieuwd of er binnenkort ook trouwfoto's zullen volgen!

NIET TE MISSEN