Clouseau komt naar Gladiolen

Clouseau komt naar Gladiolen

Clouseau komt naar Gladiolen

Print
Olen - Gladiolen is op 6 en 7 juni 2014 al aan de vijftiende editie toe. Om dit jubileum in stijl te vieren, slaagden de organisatoren erin Clouseau te strikken. Na een sabbatperiode van meer dan drie jaar staan Koen en Kris Wauters te popelen om terug op te treden en kozen ze Gladiolen als een van de eerste zomerfestivals om hun comeback te maken. Op zaterdag 7 juni zullen ze mee de verjaardagskaarsjes uitblazen.
Op zaterdag 14 december start de officiële voorverkoop. Voor de echte Gladiolen-fans wordt er tussen 19u en 21u een lokale Kerstactie georganiseerd. In het Boekelhuis worden in primeur de volgende namen bekendgemaakt en kunnen de allereerste toegangskaarten in voorverkoop worden gekocht. De eerste 250 kopers doen bovendien automatisch mee aan het grote Kerstboomballenspel waarbij geweldige prijzen als Gladiolen Royal-tickets, gratis T-shirts, camping-verwenpakketten en nog veel meer te winnen zijn. Ook de nieuwe collectie Gladiolen-textiel zal tegen scherpe prijzen te koop worden aangeboden.

Na deze speciale Kerstactie opent de voorverkoop zaterdag om 21u. "We zijn blij te mogen aankondigen dat Gladiolen voor het derde jaar op rij zijn toegangsprijzen zal behouden. Dagtickets zullen dus net als de vorige edities in voorverkoop te verkrijgen zijn aan slechts 14 euro en combitickets liggen voor een democratische prijs van 21 euro onder je kerstboom", zegt organisator Lode Bellens.

www.gladiolen.be

Eddy Leysen
Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio