Mode

Tips van Astrid Bryan: "Zo ga je stylish het eindejaar tegemoet"

Print

Tips van Astrid Bryan: Zo ga je stylish het eindejaar tegemoet

Astrid Bryan heeft een nieuw boek uit: in Stylish Astrid geeft ze al haar modekennis prijs. Haar ultieme doel: dat geen enkele fan nog modeblunders begaat. Voor kerst en nieuwjaar geeft ze alvast enkele kledingtips:

1) Kerst: Kerst dient zich ertoe om in het thema te blijven. Kies voor een rood of groen jurkje. Zwart is volgens Astrid not done op deze feestdagen. Kies voor een comfortabele jurk, die een beetje stretcht, maar toch je mooiste punten accentueert zodat je classy en toch gemakkelijk aan het feestdis kan verschijnen.

2) Oudejaarsavond: Oudejaarsavond is volgens Astrid het ideale moment om superstylish voor de dag te komen. Kies daarom steeds voor een jurk en hoge hakken. Plat schoeisel is op die avond not done. Ook je haar en make-up mag wat meer opvallen: valse wimpers en glitters mogen nu eens, al moet je er ook niet met overdrijven. Het is nog altijd geen verkleedpartij.

3) Nieuwjaarsdag: omdat je de dag na oudejaar best wat wil bekomen van al dat feestgedruis kies je best voor een gemakkelijke jeans en een los T-shirt. Werk af met een leuke armband zodat je er toch modebewust uitziet, moest er plots bezoek opduiken. Zorg ervoor dat je je huid die dag extra goed hydrateert met speciale crèmes en drink veel water om de uitdroging van de alcohol voor te blijven.

Photo News / Mieke Geysmans

NIET TE MISSEN