Nathalie 'Webster' Weber nam kerst-CD op

Nathalie 'Webster' Weber nam kerst-CD op

Nathalie 'Webster' Weber nam kerst-CD op

Print
Aartselaar - Nathalie (24) Weber koos Webster als artiestennaam. Reeds op 16-jarige leeftijd schreef ze haar eigen nummers, dromend van het grote succes. Ze schoolde zich tot een professionele artieste via ondermeer en musicalopleiding in Mortsel en bij K58 in Gent. Het leverde haar een rolletje op in de voorstelling Alfred Jodocus Kwak in de Elisabethzaal in Antwerpen samen met Karel Deruwe. Ondertussen volgt ze zangles bij Karen Vermeiren en Marianne Carlier alsook gitaarles en vocal coaching bij Jo Cassiers.
Na optredens en concerten o. a. in het Scala Theater in Gent en CC De Kern in Wilrijk is de opname van een CD een droom die nu echt uitkomt. "Ik schrijf liedjes met Nederlandstalige teksten die het best kunnen omschreven worden als een mix van Clouseau, Wim Soutaer, Yasmine en Mira" zegt Webster.
"Het gaat om een 'kerst' CD. De klassieke liedjes kunnen we allemaal meezingen. Er zijn ook moderne kerstsongs maar die zijn allemaal Engelstalig. Als singer-songwriter probeer ik dit te veranderen ondermeer door ze te vertalen." Jef Wijckmans
Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio