Betty failliet door ex Bart? "Hij trekt haar mee de afgrond in"

Betty failliet door ex Bart? Hij trekt haar mee de afgrond in

Celebs

Betty failliet door ex Bart? "Hij trekt haar mee de afgrond in"

Print

Bart Scheers stond jarenlang bekend als een goede zakenman, maar volgens Story zou dat allemaal maar schijn geweest zijn. De man zou "torenhoge schulden, en een reeks falingen" op zijn palmares hebben staan. Hij wordt nu zelfs beschuldigd van oplichterij. Geen goed nieuws voor Betty, die zakelijk nog altijd met Bart verbonden is.

Toen alles nog koek en ei was tussen Bart en Betty, richten de twee samen de zaak Betties op aan de kust. Maar Betty trok er vanonder met een andere man, en Bart bleef Betties uitbaten. Alleen deed hij dat niet meteen naar behoren, waardoor de zaak in 2012 plots aankeek tegen een verlies van 32.149 euro. In 2011 boekte de man eveneens een verlies, waardoor de schuldenput al zo'n 68.281 euro zou bedragen. "Betty heeft nog altijd een minderheidsaandeel in de taverne en heeft zich destijds volledig aansprakelijkheid gesteld om de borg te krijgen", klinkt het bij Story. "Als Betties faalt, dan gaat Betty mee de dieperik in."

Volgens het magazine wilden noch Bart noch Betty reageren op de aantijgingen. "Ik wil mij concentreren op mijn studie verpleegkunde en me niet moeien met de zaken van mijn ex", klonk het enkel bij Betty zelf.

Photo News/Mieke Geysmans

NIET TE MISSEN