Antwerpen Proeft stelt drie nieuwe ambassadeurs voor

Het culinaire festival Antwerpen Proeft stelt drie nieuwe ambassadeurs voor. Voor de achtste editie van het evenement, dat midden mei plaatsvindt op de Waagnatie, heeft Antwerpen proeft Nathalie Meskens, Wouter Keersmaekers en Luc Hoornaert aangezocht als ambassadeurs.

dvansant

Tot nu koos Antwerpen Proeft telkens voor één ambassadeur, die de taak twee jaar waarnam. Sterrenchefs Johan Segers, Roger van Damme en Viki Geunes gingen het trio voor. De nieuwe ambassadeurs moeten in 2014 zorgen voor de bevestiging van het festival op de Waagnatie en de uitbouw ervan. Nathalie Meskens is als bekende Vlaming vergroeid met de Thaise keuken en ze levert samen met echtgenoot Jeroen Van Dyck uitstekend werk in hun restaurant Yam Thai. Naast haar heb je superfoodie, auteur en kenner van alle keukens Luc Hoornaert. Wouter Keersmaekers, chef met drie Gault&Millau-koksmutsen in De Schone van Boskoop in Boechout, maakt het trio rond. Alle drie sturen ze aan op een grotere interactie met het publiek en andere chefs.

Wouter Keermaekers, Nathalie Meskens en Luc Hoornaert op de Waagnatie, waar Antwerpen Proeft van 15 tot 18 mei plaatsgrijpt.

Lees dinsdag meer in Gazet van Antwerpen pagina 12

JVB

Foto Jan van der Perre

MEER OVER Nathalie Meskens