Your'in op shortlist voor Europese Festival Awards

Print
Westerlo - Op woensdag 15 januari maakt Your'in, het Belgische pop- en dancefestival voor kinderen, kans op één van de Europese Festival Awards. De Awards worden uitgereikt tijdens Eurosonic Noorderslag in Groningen. Your'in werd uit meer dan 350 festivals uit 34 verschillende landen verkozen om een plaatsje op de shortlist. Hiervoor brachten meer dan 620.000 bezoekers hun stem uit.
Your'in deelt de shortlist met 9 andere festivals uit Hongarije, Duitsland, Ierland, Luxemburg, Andorra, Spanje en Nederland. "Dat een kidsfestival als Your'in de shortlist haalt is erg uitzonderlijk, maar een duidelijke erkenning voor de Belgische Festivalcultuur", zegt Geert Torfs van Your'In.

"Het is een beloning voor een jaar hard werken aan het vernieuwde concept en een kers op de taart voor de tientallen medewerkers die zich hebben ingezet voor de realisatie." De nominatie voor Best New Festival ziet Geert als een bevestiging van de kwaliteit die het afgelopen jaar op de verschillende locaties geleverd werd. "Het motiveert ons des te meer om ook volgend jaar het onderste uit de kan te halen en de kinderen een volwaardige festivalbeleving te geven: let the little madness begin!" lacht hij.

Naast de award voor Best New Festival worden er nog verschillende andere prijzen uitgereikt, waaronder Best Indoor Festival, Best Line - up en Best Major Festival. Your'in vertoeft daar in het goede Belgische gezelschap van oa. Pukkelpop, Rock Werchter en Tomorrowland. Of onze Belgische festivals met de prijzen gaan lopen, horen we dus op 15 januari.

Toon Verheijen
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio