Bob Peeters: "Het is altijd net-niet"

Bob Peeters: Het is altijd net-niet

Bob Peeters: "Het is altijd net-niet"

Print
Door het verlies in Anderlecht glijdt Waasland-Beveren verder weg. De laatste zege dateert inmiddels van twee maanden geleden. Sindsdien werd een 1 op 24 geboekt. En dat is niet het enige dramatische cijfer.

1 op 12 sinds trainerswissel

Tot zover het verhoopte schokeffect. Bob Peeters kon in vier wedstrijden nog niet één keer winnen. Tussendoor ging ook de bekerpartij tegen Lokeren verloren. Peeters: “Toch kan ik mijn jongens niks verwijten. Ze doen allemaal hun stinkende best. Zelfs tegen Anderlecht hadden we een paar kansjes. Maar het is altijd net-niet.”

0 competitiegoals onder Peeters

Hét grote probleem van dit Waasland-Beveren. In de beker tegen Lokeren kon nog een eerredder gescoord worden. Maar in de competitie wacht de ploeg al sinds 31 oktober op een doelpunt. Peeters: “We scoren moeilijk. Vooraan hebben we te weinig kwaliteit om de tegenstander te verontrusten. Dat was ook vorige week tegen Charleroi al zo. Dat we niet als Barcelona spelen, lijkt mij logisch. Maar je moet de kansen die je krijgt, wel af en toe benutten. Anders wordt het heel moeilijk een match te winnen.”

Bergen nog op 3 punten

Door de nederlaag en het gelijkspel van Bergen komt die laatste ploeg steeds dichterbij. Met drie punten kan de kloof in één wedstrijd overbrugd worden. Is play-off 3 dan nog te vermijden? “Ach, we moeten nu nog geen conclusies trekken”, aldus Bob Peeters. “Zeker niet na een match op Anderlecht. Het is niet hier dat we ons moeten redden. Nu moeten we naar KV Mechelen, daarna komt Lierse op bezoek. Dan moeten we iets rapen.”

WVO
Foto: PN

Meer sportnieuws