Drie gewonden bij ongeval met MUG

Print

Drie gewonden bij ongeval met MUG

Olen - Het medisch urgentieteam van het ziekenhuis van Herentals werd vrijdag rond 7.30u gevraagd voor een ongeval op de E313 ter hoogte van Grobbendonk. De bestuurder van de MUG rijdt naar de oprit Herentals-Oost, maar mist in de Koning Boudewijnlaan in Olen de oprit richting van Antwerpen. De ziekenwagen wordt aangereden, de drie inzittenden raken gewond.
"Meteen daarop voert de bestuurder van de MUG een bruusk manoeuvre uit om zijn voertuig te keren", weet Dirk Van Peer van de Herentalse politie. "De bestuurder van een bestelwagen die achter het interventievoertuig rijdt is totaal verrast en rijdt achteraan in op de wagen in. Die wordt rondgeslingerd. In de MUG raken drie personen gewond. De chauffeur is er het ergst aan toe, maar verkeert niet in levensgevaar. De twee overige inzittenden raakten lichtgewond."

Het ongeval zorgde meteen voor het nodige fileleed. De afrit Herentals-Oost werd een tijdje afgesloten voor wie in de richting van Antwerpen reed en omgeleid via Herentals-Industrie. Ook op de N152 Herentals-Herselt zat het verkeer danig in de knoop.

EDLE

Foto BFM

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio