Eline De Munck wijst wereldberoemde voetballer af in bed: "Ik ben geen hoer"

Eline De Munck wijst wereldberoemde voetballer af in bed: Ik ben geen hoer

Celebs

Eline De Munck wijst wereldberoemde voetballer af in bed: "Ik ben geen hoer"

Print

Eline De Munck heeft er een pittig verhaaltje bij. De vrouw zou verleid zijn geweest door niemand minder dan de Portugese profvoetballer Cristiano Ronaldo. Enige nadeel: hij wou enkel een interview geven in ruil voor seks.

De twee kwamen in aanraking toen Eline in Madrid verbleef. De vrouw was via via te weten gekomen in welke kamer Ronaldo verbleef in het hotel en was naar daar getrokken, daar had een van de bodyguards haar verteld in haar kamer te wachten, Ronaldo zou naar daar komen.

Toen de voetballer plots aanklopte bij Eline's kamer stond hij enkel in voetbalshort voor haar deur. Eline was dolenthousiast en liet hem binnen. Maar in plaats van enkele vragen te beantwoorden, sleurde hij Eline mee op bed en begon hij haar hevig te kussen. Hij wou enkel een interview geven in ruil voor seks. Na die kus zou Eline hem buiten hebben gezet met de woorden: "Ik ben geen hoer hé, aldus een vriendin van de presentatrice in TvFamilie.

Eline De Munck zelf ontkent het verhaal gedeeltelijk in het bewuste magazine. "Ik wou graag met hem op de foto, maar dat is niet gelukt."

Photo News

NIET TE MISSEN