Nieuwste datingrage: 'tinder' jezelf aan een partner!

Nieuwste datingrage: 'tinder' jezelf aan een partner!

Seks & Relaties

Nieuwste datingrage: 'tinder' jezelf aan een partner!

Print

De online datingwereld heeft er een nieuw zusje bij: Tinder. De app is enkel beschikbaar op smartphones en tablets en laat toe om vliegensvlug honderden mogelijke partners te screenen.

het in zijn werk gaat? Tinder wordt aan je Facebookprofiel gekoppeld, waardoor jij alvast geen overbodige informatie moet invullen. Het enige wat jij moet aangeven is of je geïnteresseerd bent in vrouwen, heren of allebei en in welke leeftijdscategorie je op zoek gaat. Vervolgens stelt Tinder allerlei profielen voor. Vind je de persoon in kwestie leuk, dan 'veeg' je de foto naar rechts waardoor je hem een hartje geeft. Niet onder de indruk? Dan veeg je de foto naar links en krijgt de persoon in kwestie een rood kruis.

Leuk aan de app is wel dat de persoon in kwestie de afwijzing nooit te weten komt: het is pas als jullie beiden interesse hebben dat de app jullie in verbinding stelt met elkaar. Een snelle manier om aan een leuke partner te geraken, zo lijkt het wel. Maar relatie-experts waarschuwen toch voor de negatieve gevolgen: zo zou de app bijzonder oppervlakkig zijn, zouden de meeste gebruikers enkel een flirt zoeken en geen vaste relatie en zijn er zelfs velen die getrouwd zijn en hun populariteit enkel maar eens willen meten.

Photo News

NIET TE MISSEN