KSJ Tarcidall rouwt om verongelukte groepsleidster

KSJ Tarcidall rouwt om verongelukte groepsleidster

KSJ Tarcidall rouwt om verongelukte groepsleidster

Print
Berchem - Bij de leidingsploeg van KSJ Tarcidall uit Berchem sloeg het nieuws in als een bom. Het achttienjarig meisje dat woensdagavond om het leven kwam bij een fotoshoot aan de treinsporen vlak bij de luchthaven van Deurne was hun groepsleidster Tine.

Samen met een vriendin uit de leidingsploeg was de achttienjarige Tine Broos uit Borgerhout woensdagavond naar de luchthaven van Deurne gefietst. Op een boogscheut van hun woningen wilde de vriendin een fotoshoot houden, Tine zou gelegenheidsmodel zijn. Tijdens die fotoshoot liep het mis. Tine werd door een goederentrein gegrepen en weggeslingerd. Haar vriendin zag het ongeval niet gebeuren. Ze was wel erg onder de indruk van de feiten.

"Goedlachs"

Tine was de groepsleidster van KSJ Tarcidall, een jeugdbeweging uit de Berchemse Groenenhoek. Bij de andere leiding sloeg het nieuws in als een bom. De leidingsploeg werd donderdagavond opgevangen door de nationale proost en door een afvaardiging van de provinciale koepel. In groep ging dan bekeken worden hoe het verder moet. De familie van Tine en haar vrienden wensten donderdag niet te reageren.

Op de Facebookpagina van het meisje schreven enkele vrienden hun gevoelens neer. "We zullen je altijd herinneren als een goedlachs, amusant en interessant persoon", schrijft iemand.

Tine studeerde vorig jaar af aan het Xaveriuscollege in Borgerhout, dit schooljaar begon ze te studeren aan de UA.

Lees ook: Meisje (18) gegrepen door trein tijdens fotoshoot

SARE, DVD

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio