Music For Life elke dag/avond op de Schorre

Studio Brussel, de organisatoren achter Music For Life, plannen dit evenement dit jaar in de Schorre. Elke avond is er een optreden gepland, waar maximaal 500 mensen kunnen voor intekenen.

boey jan

Wie er komt wordt deze week duidelijk. Het concept is alvast dat StuBru een overrompeling aan mensen in de Schorre wil vermijden, al zijn alle veiligheidsscenario's ook in dit verband overlopen. De radiostudio van StuBru staat opgesteld ter hoogte van wat in De Schorre 'het tentendorp' heet, zowat tussen het congrescentrum De Pitte, in hartje De Schorre, en de hockeyclub Braxgata.

In het nieuwe concept is er tijdens de radio-uitzending nog steeds plaats voor het toelichten van acties of het bekendmaken van de sommen ingezamelde centen. Het grootse deel van deze radio-uitzendingen en wat in de onmiddellijke omgeving te zien is, wordt ook uitgezonden op de VRT.

In principe is er tussen 17 en 24 december elke avond een optreden. De optredens starten rond 20.30 uur en duren maximaal tot 22 uur. Eerstdaags maakt StuBru alle details van de optredens en het verdere verloop van Music For Life bekend.

Jan BOEY
Foto FRBE

CITTA

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio