Derde EuroMillions-koppel uit elkaar

Derde EuroMillions-koppel uit elkaar

Derde EuroMillions-koppel uit elkaar

Print
Eerder berichtten we al over twee Britse koppels die ooit EuroMillions wonnen en inmiddels uit elkaar zijn gegaan. Nu hebben ook Les en Samantha Scadding de handdoek officieel in de ring gegooid. Het koppel won in november 2009 maar liefst 45,5 miljoen pond (55 miljoen euro) met EuroMillions.

Lees ook: Niet al goud wat blinkt bij EuroMillions-koppels

Vier jaar na hun winst zijn de Scaddings gescheiden. Volgens insiders leefden ze al 18 maanden uit elkaar. Zo zou Samantha vooral tijd hebben doorgebracht in hun nieuwe villa (kostplaatje: 2,5 miljoen euro) op Barbados, terwijl Les thuis bleef in hun 'bescheiden stulpje' van bijna 2 miljoen euro in Gwent (Wales).

"Ze zwemt in diamanten"

"Het geld veranderde Sam enorm", zeggen vrienden. "Ze was plots niet weg te slaan uit dure hotels in Londen en ging gedurig op vakantie. Les is een stuk minder materialistisch ingesteld, maar zij is gek op diamanten. Ze zwemt er haast in. Je zou haar tegenwoordig niet meer herkennen: ze is flink afgevallen en heeft haar haar laten knippen en verven." Over de gebroken relatie zegt een insider: "Ze zijn gewoon uit elkaar gegroeid sinds het geld er is gekomen. Ik veronderstel dat geld echt niet gelukkig maakt."

Kinderwens

Andere bronnen beweren dat de breuk te maken zou hebben met de kinderwens van de 21 jaar jongere Samantha. "Sam heeft gezegd dat ze nooit kinderen wou, maar volgens mij heeft ze zich bedacht. Les heeft al drie volwassen kinderen, dus hij is dat stadium inmiddels wel gepasseerd."

Archieffoto: Het echtpaar Scadding maakte fier hun monsterwinst bekend
DEVA

MEEST RECENT