Nieuwe plannen voor Stadsfeestzaal

Nieuwe plannen voor Stadsfeestzaal

Nieuwe plannen voor Stadsfeestzaal

Print
Antwerpen - Het horecagedeelte verhuist in het nieuwe concept volledig naar de rechterkant van de zaal (als je via de Meir-kant arriveert nvdr.). Het middenplein zal plaats bieden aan kiosken waar tijdelijke en permanente winkeliers gaan huizen.

"Na 6 jaar is het tijd voor verandering. We willen het monumentale karakter van de zaal meer tot uiting laten komen. Er is ook vraag naar kleinere winkelruimtes en tijdelijke locaties. De kiosken zijn voor retailers ideaal om de Belgische markt te testen of een merk in de markt te zetten", vertelt Steven Bervoets, manager van Shopping Stadsfeestzaal. De champagnebar werd vorige week al ontmanteld. "We willen de vrijgekomen ruimte integreren in de vernieuwing waarbij het volledige horecagebeuren naar 1 zijde verhuist over twee niveaus. Daarom hebben we zelf het contract met Laurent-Perrier opgezegd."

Wanneer alles goed loopt, starten de werken in april 2014. In de tussentijd krijgen enkele tijdelijke winkels een stekje in de Stadsfeestzaal.

Feestdagen

En ook tijdens de feestdagen is er het een en ander te doen. Vandaag was het Wereld Aids Dag. In dat kader werd een reusachtige kerstboom neergepoot op het middenplein, helemaal getooid met rode lintjes. Om het jaar in stijl af te sluiten kan u tussen 16 en 22 december maar liefst elke dag een diamant winnen. En op zondag 15 en 22 december is de Stadsfeestzaal geopend voor al wie nog eindejaarscadeautjes moet vergaren.

Foto Wim Hendrix
ELLEN BOGAERT

Lees morgen het volledige verslag in Gazet van Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio