Pulle in de bres voor Moeders voor Moeders

Pulle De parochie van Pulle houdt tijdens de advent een omhaling voor Moeders voor Moeders. Deze Antwerpse organisatie helpt 450 gezinnen. 70% van de moeders die hulp er krijgen zijn Belgische vrouwen, de rest is verdeeld over zeventig nationaliteiten. Er is een lange wachtlijst.

Kristin Matthyssen

"De organisatie vraagt specifiek zwangerschapskleding en kinderkleding tot twaalf jaar", vertelt Ingrid Van Dijck, contactpersoon van de parochie. "Speelgoed zonder batterijen is ook welkom, net als stukken toiletzeep, shampoo, douchegel, maandverband, allesreiniger, koffie, thee en kinderkoeken." In de Tecno Pulle kan je spullen kopen en in het winkelwagentje voor Moeders voor Moeders leggen. In alle Pulse winkels staan spaarpotten. Met het ingezamelde geld worden in de Tecno nog toiletproducten, koffie en thee bijgekocht.

Op dinsdagavond 17 december tussen 19u en 20.30u en woensdagnamiddag 18 december tussen 12u en 15u kan je dingen binnenbrengen in De Griffel aan de Dorpsstraat 37. "Ook bij mij thuis aan de Keulsebaan 72 in Pulle mag kleding, speelgoed of andere producten voor Moeders voor Moeders worden afgegeven", zegt Ingrid Van Dijck.

Info: 03-484.61.21 KMaMeer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

GVA Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio