'Tegen de sterren op' gaat live in de Lotto Arena (video)

'Tegen de sterren op' ziet het grootser dan ooit. Het populaire vtm-programma gaat voor de eerste live. Op 1 maart palmt de cast immers de Lotto Arena in.

Met een ludiek filmpje, waarin koningin Mathilde en koning Filip (al lijken die verdacht veel op Nathalie Meskens en Walter Baele, red.) hun intussen bekende balkonsscène op het paleis nog eens overdoen, is de allereerste 'Tegen de sterren op LIVE' aangekondigd. De vaste kern van het programma met blikvangers als Clara Cleymans, Nathalie Meskens, Chris Van Espen en Yvan Pecnik doet mee. Ook Ella Leyers, die vorig jaar debuteerde als gastactrice en nu vast lid is van Tegen de sterren op, doet mee.

Volgens Studio 100, dat mee achter de productie zit, was er veel vraag op Facebook van fans om de show voor een live publiek te brengen. Rest de vraag of het format, met veel pruiken- en kledingwissels, ook haalbaar is? "Op televisie moet de make-over perfect zijn en duurt dat soms tot drie kwartier", zegt Chris Van Espen. "Maar aangezien we in de Lotto Arena ver van de mensen staan, zal telkens een snelle make-over voldoende moeten zijn."

De show brengt het beste uit de tv-reeks, aangevuld met nieuwe sketches.

Tickets: www.tegendesterrenop.be

TOVE

Nu in het nieuws