Opening Media Markt lokt meer dan 10.000 klanten

Print

Opening Media Markt lokt meer dan 10.000 klanten

Mechelen - De nieuwe Media Markt in de Bruul heeft woensdag eindelijk haar deuren geopend. De klanten vonden meteen de weg naar de Mechelse vestiging van de winkelketen, die op de eerste dag meer dan 10.000 bezoekers mocht verwelkomen.
"Het was een enorm succes. Het aantal klanten oversteeg onze stoutste dromen. Mechelen presteerde zelfs even goed als onze winkel in de Brusselse Nieuwstraat op een zaterdag", verklaart gedelegeerd bestuurder Sven Degezelle. "We hadden wat angst omwille van de moeilijke parkeersituatie. Maar we zagen heel wat mensen zware tv-schermen door de stad zeulen, dus het gebrek aan parkeermogelijkheid in de buurt schrikte niet af."

Degezelle hoopt dat het Mechelse filiaal die lijn in de toekomst kan doortrekken. "De extra verdieping op de parking aan Zandpoortvest en de nieuwe parking aan het Hof van Egmont er zijn, moeten daarbij helpen", zegt hij. "We hebben niet echt ervaring met vestigingen in het centrum van kleinere steden zoals Mechelen. Maar we hopen in de weekends toch op 5000 tot 6000 klanten."

NIGE

Foto's Patrick Hattori
Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio