Kanye West: "Obama probeert cool te zijn door mijn naam te zeggen"

Kanye West is geen gewone kerel. In het verleden kwam de rapper al in het nieuws toen hij een cameraman klappen gaf en vergeleek hij zichzelf al met God, dit keer uit hij ferme kritiek op de Amerikaanse president Barack Obama.

jatimmermans

Obama zei onlangs in een interview dat de 36-jarige West "een slechte invloed heeft op de jeugd" en in augustus noemde hij de rapper een "jackass", wat zoveel betekent als "ezel". West reageerde toen al door te zeggen dat "het hem niet kon schelen dat Obama de president was."

In een radio-interview afgelopen maandag ging de man van Kim Kardashian nog een stapje verder. "Obama zegt onze namen (die van bekende artiesten, red.) gewoon omdat hij cool probeert te zijn", stak hij van wal. "Obama was zogezegd de coolste persoon van de wereld, nu moet hij onze namen laten vallen om cool te zijn."

Kanye West is een van de bekendste hiphoppers op aarde. Hits als Through The Wire, Homecoming, American Boy, Run This Town, All of the lights en Niggas in Paris komen van zijn hand.

Bekijk hier het interview (het stukje over Obama begint op 1.15):

Lees ook: Bekende acteurs lachen met nieuwe clip Kanye West (video)

JaTi

Foto: Kim Kardashian en manlief Kanye West

Foto Photo News

MEER OVER Barack Obama