PTS schenkt tafel Vive Le Vélo aan  Boonen & Friends

PTS schenkt tafel Vive Le Vélo aan Boonen & Friends

PTS schenkt tafel Vive Le Vélo aan Boonen & Friends

Print
Boom - PTS, campus Boom, schenkt haar ontwerp tafel, gemaakt voor het VRT-programma "Vive Le Vélo" aan Boonen & Friends Charity Cyclocross. Ze wordt voor het goede doel per opbod verkocht.
In 2012 zette het programma "Vive Le Vélo" een wedstrijd op om voor dit programma een tafel te ontwerpen, waaraan presentator Karl Vannieuwkerke hun wielergasten tijdens de Ronde van Frankrijk ontvangen. "Er deden in 2012 een veertigtal scholen mee. PTS-Boom haalde het niet, maar de leerlingen van het zesde jaar hout leverden een prachtig exemplaar af. Een andere tafel van een andere school bracht vorig jaar zo'n 11.000 euro op", zegt technisch adviseur Johan Hertogs van PTS-Boom.

"De mooie tafel van de leerlingen hout van PTS Boom, was de entourage rond Tom Boonen niet ontgaan. Over de vraag of PTS zijn mooie tafel wilde schenken aan de benefietwedstrijd ten voordele van Move To Improve moest niet lang worden nagedacht", legt Joke Van Craen, adjunct-directeur PTS, Provinciale Scholen voor Tuinbouw en Techniek uit. Jan BOEY
Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio