Vrachtwagenchauffeur overlijdt na aanrijding

Print

Vrachtwagenchauffeur overlijdt na aanrijding

Op de E34 richting Antwerpen heeft zich woensdagochtend iets na 6 uur een dodelijk ongeval voorgedaan ter hoogte van Oelegem. Een lichte vrachtwagen was ingereden op de staart van een file aan de wegwerkzaamheden in Ranst. De Poolse bestuurder overleefde de klap niet, zo bevestigt de federale wegpolitie. De chauffeur van de aangereden vrachtwagen raakte lichtgewond. Ook op de andere Antwerpse snelwegen waren er ongevallen wat voor een enorm zware ochtendspits zorgde.

De rijbaan op de E34 was een tijdlang volledig versperd na het dodelijke ongeval, maar intussen werd de hele rijbaan opnieuw vrijgegeven. De files lossen zich stilaan op.

E313 en ring

Tot overmaat van ramp versperde een defecte vrachtwagen woensdagmorgen een tijdlang de rechterrijstrook op de E313 richting Antwerpen ter hoogte van Massenhoven. De rijbaan is er wel weer vrij.

De ochtenspits in en rond Antwerpen verloopt nog altijd heel moeilijk. Door ongevallen op de ring in Linkeroever en Borgerhout stonden er rond 9 uur nog files van Antwerpen-Noord tot de Kennedytunnel en in de andere richting van Antwerpen-West tot Borgerhout. Op de E17 was het om 9 uur ook nog aanschuiven van Haasdonk tot de Kennedytunnel en ook op de E19 richting Antwerpen veroorzaakte een ongeval op de E19 in Kontich fileleed.

Foto BFM

.

Nu in het nieuws