Gert Verhulst met gigantische okselvijvers op televisie

Gert Verhulst met gigantische okselvijvers op televisie

Gert Verhulst met gigantische okselvijvers op televisie

Print
De legendarische okselvijvers van Ben Crabbé verdampten maandagavond bij het zien van de XXL-okselvijvers die Gert Verhulst ontwikkelde tijdens de uitzending van Het Jaaroverzicht Live op VIER.

De vroegtijdige zweetlozing, zoals deodorantmerk Axe okselzweet eerder omschreef, was gisteren een onderwerp van spot op Twitter. Sympathieke spot weliswaar, want Gert Verhulst droeg zijn lot dapper en kon zelfs nog lachen met een plaagstoot van collega-tafelgast Mark Uytterhoeven. "Studio 100 heeft duidelijk nog geen deo in zijn merchandising", twitterde iemand.

Of Het Jaaroverzicht Live zó live wordt opgenomen dat niemand de arme Gert Verhulst een schoon reservehemd kon aanreiken? "Het wordt niet live opgenomen, maar we hadden geen reservehemd in dezelfde blauwe kleur beschikbaar. Als wij hem een wit hemd zouden geven, moest de opname opnieuw van nul af beginnen, en dat wou Gert Verhulst ons niet aandoen", klinkt het op de persdienst van VIER.

Volgens Leen Blijweert van Studio 100 was het uitzonderlijk warm in de studio. Ze bevestigt dat Verhulst de opnames niet wou verknallen. "Ze hadden geen hemd in dezelfde kleur voorradig. Met een ander hemd hadden ze de hele opname opnieuw moeten overdoen. Dat is de reden waarom Gert Verhulst met die okselvijvers bleef zitten."

Kristin Matthyssen
Foto: VIER

.

Nu in het nieuws