Bartel Van Riet: "Ik een sekssymbool? Een simpele gast uit de Kempen ja"

Bartel Van Riet: Ik een sekssymbool? Een simpele gast uit de Kempen ja

Bartel Van Riet: "Ik een sekssymbool? Een simpele gast uit de Kempen ja"

Print
Vanaf volgende week is hij alwéér de hort op. Voor tweeënhalve maand dit keer, naar Italië. Zónder z’n vriendin Joy Anna Thielemans. Bartel Van Riet (30), die eerder dit jaar al honderd dagen op wereldreis trok voor zijn VRT-programma ‘De Baard Van Bartel’, is er echter gerust in. “Ach, als een relatie daardoor zou stranden, dan zegt dat genoeg over die relatie.”

Met een baard van een vuistdik begroet Bartel ons in het VRT-gebouw. Heeft hij ’t attribuut speciaal laten staan om het over zijn nieuwe programma ‘De Baard Van Bartel’ te hebben? “Nee, dat is gewoon uit luiheid”, lacht de wereldreiziger.

“Desondanks is die baard belangrijk voor mijn programma: zo kan ik op het scherm bewijzen dat we écht honderd dagen op pad waren. Voor een weddenschap had ik ooit mijn baard al eens drie maanden laten staan, dus ik wist wat het zou worden. En je ziet, een schoon zicht is het zeker niet. (lacht) Bij sommige mannen groeit de baard in de lengte, maar bij mij wordt alleen het pak haar nét onder m’n kin dikker.”

Mede daardoor wordt Bartel links en rechts wel eens opgehemeld als ‘sekssymbool’. “Ik hoor dat ook wel eens, maar ben ik dat écht? Ik denk van niet. Weet je wat ik ben? Een simpele gast uit de Kempen die graag zijn ding doet en daarin gelukkig is.”

Lees het volledige interview met Bartel Van Riet in uw weekendkrant.

ToVe

MEEST RECENT