Opnieuw afscheid van Heistenaar

In Heist-op-den-Berg namen familie, vrienden, kennissen en collega’s vrijdag afscheid van de 35-jarige Kevin Vets uit Booischot (Heist). Hij kwam vorige week dinsdag om het leven bij een verkeersongeval in Gelrode (Aarschot).

Van Rompaey Kristof

Kevin Vets was een gewaardeerd werknemer bij het Heistse Cebo Betonkelders. Onderweg van een werf naar huis sloeg het noodlot vorige week toe. De man kwam met een lichte bestelwagen van zijn werkgever tegen een lijnbus terecht. Er kon geen hulp meer baten.

Ondertussen is Kevin Vets het negende verkeerslachtoffer dat op enkele maanden tijd binnen de gemeente te betreuren valt. Het ongeloof is bij iedereen groot. “Lieve kleinzoon, wij kunnen nog steeds niet geloven dat jij er niet meer bent”, laten de grootouders van het slachtoffer voorlezen. “Je bent nu al niet meer bij ons, maar je bent nog zo jong. Waarom jij?”

Ook de zus en broer van Kevin lieten een emotioneel geladen stukje voorlezen. “Lieve Kevin, waarom? Hoe? Het zijn vragen waar we nooit antwoord op krijgen. We hadden elkaar nog zoveel te vertellen. We zouden samen als familie oud worden, maar nu moeten we je zomaar missen. Je zal voor altijd ons broertje blijven.”

“Kevin, weet je nog hoe we uren rondreden met Jacques Vermeire op de achergrond? We doorkruisten het hele land: we gingen vliegtuigspotten, we trokken naar automeetings en natuurlijk waren er onze leuke discotheekbezoeken”, gaat een zwaar aangeslagen vriend van het slachtoffer verder.

“Net als de kleur van je auto, had je een hart van goud", neemt een andere vriend het over. "Je vrienden waren altijd heel belangrijk voor jou. Dat zagen we aan de emotionele reactie op jouw verjaardagscadeau, een bon van Tattoo Seppe. Je zou voor eeuwig een herrinnering aan je vrienden meedragen op jouw arm." Ook bij Red Star Corsica, de Beerzelse ploeg waar de jongeman voetbalde, valt het verlies erg zwaar.

Kvro
Foto Dirk Vertommen


Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio