Zoekacties naar vermiste visser in Gent onderbroken

De gerichte zoekacties aan de Gentse Langerbruggekaai naar een vermiste visser uit Lochristi zijn voorlopig stopgezet. Dat is vernomen bij de Cel Vermiste Personen.

ikerremans

Het Nieuwsblad schrijft zaterdag hoe de 29-jarige Koen Coppens uit Lochristi dinsdagnacht alleen naar de Langerbruggekaai trok om er te vissen in het kanaal Gent-Terneuzen. Woensdagochtend trof een familielid zijn voertuig met vissersmateriaal, portefeuillle en gsm aan langs het kanaal.

Het parket van Gent spreekt over een onrustwekkende verdwijning, waarbij er geen aanwijzingen zijn voor een wanhoopsdaad. In de krant zegt de familie van de man te vrezen dat hij in het water sukkelde.

Vrijdag voerde de Cel Vermiste personen, samen met de Gentse brandweer, nog gerichte zoekacties op de plaats van verdwijning. "De gerichte zoekacties aan Langerbruggekaai zijn onderbroken, alles wat we op een zinvolle manier konden doen, is gedaan", zegt Alain Remue van de Cel zaterdagmiddag. "Er is gescand en duikers hebben op een aantal locaties gezocht, maar dat heeft helaas geen resultaat opgeleverd."

Belga

MEER OVER Gent