Crisistip van de topchef: zo bespaar je op je eindejaarsmenu

Toegegeven: het lijkt nog zo ver weg, maar voor je het weet staat het eindejaar weer voor de deur en sta jij weer te zwoegen achter de potten. Lijkt misschien wel leuk, maar voor je budget is het vaak heel wat minder. Vooral als je lekkernijen wilt serveren, die de supermarkt duurder maakt omwille van de eindejaarsperiode. Een topchef snelt ons ter hulp!

mgeysmans

Wim Ballieu staat bekend als de Goe Gebakken-chef, maar maakte ook een heerlijk eindejaarsmenu voor frituurspecialist Vandemoortele. Eentje waarin hij ook gebruik maakt van heerlijke langoustines. "Maar die zijn tegen de eindejaarsperiode vaak dubbel zo duur als op andere momenten. Bovendien zijn ze vaak van mindere kwaliteit", weet Wim Ballieu.

Zijn tip? "Ga de langoustines nu al halen. Je betaalt een pak minder! Vries de langoustines gewoon in, en je bent er zeker van dat je een lekkere langoustine voor een redelijke prijs kan verorberen op kerstdag!"

Photo News

NIET TE MISSEN