7 dingen die kalme mensen anders doen dan jij

We kennen ze allemaal: mensen die eeuwig kalm en optimistisch blijven. Velen hebben er ontzag voor, en maar weinigen weten hoe ze het klaarspelen om overal en altijd zo rustig te blijven. Wij zetten 7 dingen op een rijtje die kalme mensen zo maakt (en die wij stiekem over kunnen nemen!):

mgeysmans

1) Ze mediteren: daarbij bedoelen we niet dat ze iedere dag tien uur aan yoga doen, wel dat ze een innerlijke rust kunnen terugvinden. Ze focussen zich op hun innerlijke zelve en komen daardoor meer tot rust en zijn ook meteen in staat om die kalmte op anderen over te brengen.

2) Ze zijn dankbaar: ze zien het geluk in kleine dingen en zijn dankbaar voor die dingen.

3) Ze slapen: ze blijven niet doorwerken tot een gat in de nacht, maar respecteren hun lichaam als dat hen aangeeft om te slapen.

4) Ze onderhouden hun sociale leven

5) Ze laten het toe om af en toe ook eens boos te worden

6) Ze gebruiken hun vakantiedagen, en niet om stiekem van thuis uit te werken, maar om op vakantie te gaan en nieuwe indrukken op te doen. Daardoor laten ze hun geest tot rust komen en zijn ze in staat nadien eens zo hard te werken.

7) Ze unpluggen zichzelf: met name op technologisch vlak. Af en toe durven ze hun gsm uit te zetten, hun laptop ver weg te laten en gewoon de dingen te doen die zij graag doen, zonder constant hun mails te checken of op Facebook te zitten rondneuzen.

Photo News

MEER OVER Fit & Gezond