"Vlak na onze vrijpartij zette hij me koudweg op straat"

Vlak na onze vrijpartij zette hij me koudweg op straat

Celebs

"Vlak na onze vrijpartij zette hij me koudweg op straat"

Print

Het liefdessprookje tussen boer Andy en zijn kandidate Steffie eindigde met een sisser. De twee waren maandenlang een koppel, maar pardoes was het gedaan. "Hij zette een punt achter onze relatie na een vrijpartij."

Boer Andy werd door een vriendin ingeschreven voor het programma Boer zkt. Vrouw. Maar die vriendin bleek wel wat meer te betekenen voor Andy dan hij zelf wou toegeven. Hij liep al acht jaar achter het meisje aan, en nu ze opnieuw interesse in hem had gekregen, besloot hij zijn kans nogmaals te wagen. Allemaal goed en wel, ware het niet dat hij het zijn nieuwe liefde Steffie op een wel erg ongepaste wijze vertelde.

"Toen we op een dag als normaal koppel nog, met elkaar naar bed gingen, wist ik niet wat ik te horen kreeg. Amper vijf minuten na onze vrijpartij zette Andy doodleuk een punt achter onze relatie. Hij schoof me aan de kant omdat hij nog een poging wilde ondernemen bij dat andere meisje. Wat zeg ik, hij zette me zelfs koudweg op straat. En weet je wat hij antwoordde toen ik zei dat hij een smerige profiteur was? Ja dat is misschien wel waar, maar ik ben wel altijd eerlijk. Onbegrijpelijk! Ik zag Andy echt graag en wou met hem een mooie toekomst tegemoet gaan. Maar neen, ik mocht terug naar huis. Alleen en met een gebroken hart", aldus Steffie in TvFamilie.

NIET TE MISSEN