Edrie stelt opvolger ‘Beir oan me klompe’ voor

Edrie Antonissen (38) en Gert-Jan van Gastel (43) stellen op zaterdag 23 november hun nieuwe singels voor. De twee neven zijn niet aan hun proefstuk toe. Samen met Elma Tak, Randy Watzeels en DJ Nightshift brengen ze een avondvullend programma.

Tilborghs Margo

Edrie en Gert-Jan zijn neven. “De muziek zit een beetje in ons bloed’, zegt Gert-Jan van Gastel. “We zijn beiden van het Nederlandse Schijf afkomstig maar wonen nu al een aantal jaren in België. Edrie in Kalmthout, ik in Essen.”

“Neef Edrie ging wel eens vaker met mij naar een optreden. Ik zag zijn interesse wel en ik heb hem aangemoedigd om ook de stap naar het podium te maken. Dat heeft hij vorig jaar ook gedaan en het resulteerde meteen tot het succesnummer ‘Beir oan me klompe’.”

Nieuwe nummers

Edrie schreef de tekst op het nummer ‘Besame mucho’ van van Dennie Christian. Het sloeg meteen aan. De respons was ernorm. Het lied is een echte sfeerbrenger en is ook heel geliefd bij het jonge publiek.

Edrie en Gert-Jan zullen dus zondag hun nieuwe singles met Live Band voorstellen. Voor Gert-Jan wordt dat ‘Non stop’ en ‘Zwarte wielen’, voor Edrie is dat ‘Ursula’ en Bam Bam’. Het wordt een avondvullend programma met onder meer ook optredens van Elma Tak, Randy Watzeels en DJ Nightshift.

Het optreden gaat door in feestzaal De Schuur in Nieuwmoer-Kalmthout en begint om 20.00u.

Kaarten in voorverkoop kosten 5 euro, aan de kassa 7,50 euro.

Voorverkoopadressen: zaal ‘De Toekomst Achtmaal’, Café Hoek City in Essen-Hoek, Café Jagersrust in Scijf, Café ‘De Kroon’ in Nieuwmoer, Special CD Shopt in Breda. U kan ook kaarten bestellen via www.facebook.com/Schuur-Sation.

MaTi


Meer nieuws uit stad en rand

citta

Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio