Boer Andy dumpt Steffie voor ... eerder gedumpte Annelore

Als er één iemand furore heef gemaakt in het laatste seizoen van Boer zkt. Vrouw dan is het boer Andy wel. De man begon nog voor het begin van het programma een relatie met één deelneemsters, dumpte daarvoor uiteindelijk de overgebleven kandidate Annelore. En besloot na twee maanden dat hij toch een 'fout' gemaakt had.

mgeysmans

Boer Andy's familie was ontroostbaar toen de boer Annelore naar huis stuurde en voor Steffie koos. Die laatste lag helemaal niet goed in de familie- en vriendengroep, terwijl Annelore het stille lieve meisje was dat iedereen leuk vond. Zelf beet Annelore stevig van zich af: "Dit is voor mij nu afgesloten, gedaan", liet ze optekenen tijdens het programma.

Maar zo gedaan bleek het niet. Want ook al ging boer Andy op reis met Steffie en besloot hij ruim twee maanden haar bij hem te laten intrekken, toch vond hij opeens dat het niet ging met Steffie. Hij dumpte de vrouw daarop en trok, jawel, terug naar Annelore. "Ik vond het vooral erg toen hij zijn 'nieuwe vriendin' kwam voorstellen in het café waar ik werk", laat Steffie in TvFamilie weten.