Vestiging & Other Stories brengt betaalbare fashion naar Antwerpen

Met de opening van de eerste Belgische winkel van & Other Stories brengt de H&M-groep vanaf het voorjaar van 2014 betaalbare designermode naar Antwerpen. "Voor kleinere modehuizen wordt het zo moeilijker om het hoofd boven water te houden", vindt fashionist Tanguy Ottomer.

jatimmermans

Na grootsteden als Parijs, Londen en Milaan krijgt ook Antwerpen vanaf volgend voorjaar een & Other Stories-winkel. Het concept werd dit voorjaar gelanceerd door de H&Mgroep en biedt designermode voor vrouwen tegen betaalbare prijzen. "Antwerpen heeft een sterk verleden op het vlak van design. Voor ons is het een van de meest inspirerende modesteden", motiveert Samuel Fernström van & Other Stories de keuze voor Antwerpen.

De winkel wordt gevestigd in de Korte Gasthuisstraat 17. & Other Stories biedt het integrale kledingpakket aan, tot accessoires, schoenen en lingerie toe. "Als vrouw kun je er naakt binnenwandelen en stylish weer buitenkomen", zegt Tanguy Ottomer.

Gamma aan stijlen

"Bovendien zal er een eindeloos assortiment aan stijlen te vinden zijn", vult Samuel Fernström van & Other Stories aan. "Van een minimalistische snit tot vrouwelijke chic. Onze diverse modecollecties worden ontworpen in de & Other Storiesateliers in Parijs en Stockholm. Met oog voor detail en kwaliteit en tegen een betaalbare prijs."

Lees donderdag meer in Gazet van Antwerpen - Editie Stad

RUBEN AERTS

Foto: De & Other Stories-winkel in Parijs

CITTA

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio