Pakjes voor Costa Rica, containers voor Filipijnen

Broeder Willy Mosselmans (62) en de leerlingen van de lagere school van het College van Rouwmoer zetten een grote inzamelactie op touw voor de kinderen van Costa Rica en de bevolking van de Filipijnen.

Ieder jaar sturen de leerlingen pakjes met speelgoed naar de kinderen in Costa Rica, zodat die met kerst ook een cadeautje hebben.

Tilborghs Margo

Maar dit jaar doen ze meer. Op 28 november zal er een grote container met hulpgoederen gevuld worden voor de bevolking in de Filipijnen.

Oproep aan bevolking

“We willen zoveel mogelijk materiaal verzamelen: kledij, dekens, schoenen, speelgoed, hygiëneproducten, huishoudelijk materiaal”, zegt directeur Joost Vrints. “We proberen ook de andere scholen in Essen erbij te betrekken om samen te werken aan één groot project. Hoe meer mensen, hoe beter. Op maandag 25, dinsdag 26 en woensdag 27 november, kun je alles naar het College van Rouwmoer brengen. De goederen worden in een container naar de Filipijnen gestuurd.

Bedrijven en mensen die dit project financieel willen steunen kunnen dat doen op bankrekeningnummer IBAN BE 08 3200 37 69 82 13 t.a.v. Willy Mosselmans. Met vermelding: Hulp aan Filipijnen.

MaTMeer nieuws uit stad en rand

citta

Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio