Maroon 5-zanger Adam Levine is 'meest sexy man ter wereld'

Maroon 5-zanger Adam Levine is 'meest sexy man ter wereld'

Maroon 5-zanger Adam Levine is 'meest sexy man ter wereld'

Print
Adam Levine, de getatoeëerde zanger van Maroon 5, is door het Amerikaanse blad People verkozen tot "meest sexy man ter wereld" voor 2013. Dat raakte dinsdagavond laat bekend.

"Als muzikant heb je dromen, je wil een Grammy (award) winnen, maar ik heb nooit echt gedacht aan dit soort dingen", reageerde de 34-jarige zanger verbaasd op zijn verkiezing. "Ik was erg verrast, ik dacht dat ze een grapje maakten, maar neen, het is wel leuk". De groep Maroon 5 vierde de verkiezing met een nachtelijke tweet: "Proficiat aan Adam met zijn verkiezing als meest sexy man van 2013 door @peoplemag", met een link naar het artikel.

Deze extra publiciteit komt erg gelegen voor de zanger die zijn eerste stappen in de filmwereld zet. Adam Levine, die verloofd is met mannequin Behati Prinsloo, is ook een van de juryleden in de Amerikaanse versie van "The Voice". Hij volgt op het palmares acteurs Channing Tatum en Bradley Cooper op die respectievelijk in 2012 en 2011 met de eer aan de haal gingen. Ook George Clooney, Matt Damon, Bradd Pitt en Johnny Depp werden in het verleden door People al eens verkozen.

Belga, foto Twitter

MEEST RECENT