Tiener wordt wakker in Parijs na dronken avondje in Manchester

Tiener wordt wakker in Parijs na dronken avondje in Manchester

Tiener wordt wakker in Parijs na dronken avondje in Manchester

Print
"Je bent een idioot." Dat kreeg een Britse tiener van zijn eigen moeder te horen nadat hij een avondje op stap ging in Manchester en de volgende morgen wakker werd in Parijs.

Luke Harding was met wat vrienden gaan feesten in een club in Oldham, dichtbij de Engelse stad Manchester. Met goed wat alcohol in het bloed stapte de 19-jarige arbeider een taxi in en vroeg de chauffeur om hem naar de luchthaven van Manchester te brengen. Daar boekte hij om 6 uur 's morgens - met zijn gsm - een lastminute vlucht naar Parijs. Waarom? Hij had toevallig zijn paspoort teruggevonden in zijn broekzak en wilde graag de Eiffeltoren bezoeken.

De jongeman werd enkele uren later wakker in een toilet op de luchthaven van Charles de Gaulle, zo'n vijfhonderd kilometer verder. Hij belde zijn moeder en vrienden en nam later op de dag een vlucht terug naar Oldham. Maar aangezien hij toch in de Franse hoofdstad was, nam hij een bus naar het centrum en bracht hij nog even een bezoekje aan de Eiffeltoren. Kwestie van zijn tripje, dat hem in totaal zo'n 300 pond heeft gekost, mooi af te sluiten.

Met een enorme kater begon hij zich langzaamaan fragmenten van zijn nacht te herinneren. Herbeleef hier zijn 'Hangover'-nacht:

JaTi

Beeld Twitter

.

Nu in het nieuws