Jasper Neelen speelt net voor 20ste verjaardag 100ste wedstrijd

Jasper Neelen speelt net voor 20ste verjaardag 100ste wedstrijd

Jasper Neelen speelt net voor 20ste verjaardag 100ste wedstrijd

Print
Essen -

Net voor zijn twintigste verjaardag op 13 november speelde Jasper Neelen als centrale verdediger bij het eerste elftal van Horendonk zijn honderdste competitiewedstrijd. Gezien zijn jonge leeftijd toch wel bijzonder.

Er werd dat weekend zeer verrassend met 0-3 gewonnen bij de ongeslagen leidersploeg uit Weelde.
Een heel mooi verjaardagsgeschenk dus. Afgelopen weekend stond de burenstrijd tegen SV Wildert op het programma. En ook die werd gewonnen. Intussen staat echter volgend weekend weeral een volgende derby op het programma. Dan wordt er immers op het veld van NIeuwmoer gespeeld. Zij staan dan wel laatste momenteel, maar Jasper is er nochtans niet helemaal gerust in: “Derby’s zijn altijd geladen wedstrijden en je weet nooit welke kant het opgaat. Wij zijn alvast op onze hoede. Ik hoop dat mijn ploegmaats even gemotiveerd zullen zijn, want ik heb wel een speciale band met Nieuwmoer. Ik heb er namelijk zelf 19 jaar gewoond en één seizoen gevoetbald."

In het dagelijkse leven werkt Jasper als opvoeder in de Vier Notelaars te Schoten. “Dat betekent dat ik niet altijd op alle trainingen aanwezig kan zijn. Door mijn late shiften mis ik dus regelmatig een training. Iets wat me in het verleden zelden of nooit gebeurde.”

Jasper Neelen is echter blij in trainer Guy Geylen iemand gevonden te hebben die begrip kan opbrengen voor zijn werksituatie. “We hebben een jong team, waarbij ik al tot één van de anciens gerekend wordt. . Het is dus niet abnormaal dat we met ups en downs doorheen de competitie vorderen. De sfeer is echter optimaal en we spelen met allemaal jongens uit de streek. Ik hoop daarom dat deze groep nog lang bij elkaar blijft, want dan zullen er ‘Den Uil’ zeker nog mooie momenten te wachten staan”.

MaT
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio