Nog enkel staanplaatsen voor 'Proms @ Rex'

Print

Nog enkel staanplaatsen voor 'Proms @ Rex'

Essen - Naar aanleiding van het 120-jarig bestaan van de vereniging brengt de Koninklijke Harmonie De Verenigde Statievreinden een spektakelconcert. Met wat verbeelding waant u zich ongetwijfeld in het Sportpaleis op een concert van The Night Of The Proms.
Dirigent Hans Aernouts en zijn muziekanten krijen hiervoor versterking van een popband onder leiding van Len Van Kuijk, en drie fantastische artiesten: Ivann Vermeer (X-factor, Sterren Op De Dansvloer, Lou Roman Band, ...), Freija D'Hondt (Freija, The Vocie Van Vlaanderen) en Jan Mees (Tentation, Baden Pwer, Purple Maze).

"Aangezien de harmonie 120 jaar geleden ontstond uit een samenwerking van het spoorwegpersoneel en de bewoners van de wijk Essen-Statie, willen we dit feest dan ook dicht bij onze roots houden", zegt Joris Vergouwen. De zitplaatsen voor dit concert zijn reeds uitverkocht, maar er zijn nog wel staanplaatsen te verkrijgen. Wie er op 23 november dus graag wil bij zijn moet snel zijn. brengen zij in zaal Rex." Info: www.deverenigdestatievrienden.be

MaTi
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio