Eva Pauwels: "Voor het eerst vier ik mijn verjaardag vandaag niet"

Eva Pauwels: Voor het eerst vier ik mijn verjaardag vandaag niet

Celebs

Eva Pauwels: "Voor het eerst vier ik mijn verjaardag vandaag niet"

Print

Eva Pauwels wordt vandaag 37 jaar, maar ze doet dat in een uiterst gelaten sfeer. De vrouw heeft zelfs geen klein feestje of een extraatje gepland voor haar verjaardag.

Uiterst gelaten, dat was de sfeer die Eva Pauwels los liet toen Q Music haar deze ochtend belde naar aanleiding van haar 37ste verjaardag. Veel gepuf, gehijg, gezucht maar geen gram festiviteit was merkbaar bij Eva Pauwels. "Shit Happens", zei ze al snel. Gevolgd door. "Het gaat allemaal zo snel. Iedere dag zijn 24 nieuwe uren waar ik me doorheen moet sleuren. In slechte tijden leer je je vrienden kennen, gelukkig heb ik er een paar waar ik nog op terug kan vallen."

Toen de radiopresentatoren haar vroegen of ze dan niets ging doen naar aanleiding van haar 37ste verjaardag, herpakte Eva zich een beetje: "Dit weekend ga ik het eens goed vieren." Al was ze snel om ook die uitspraak recht te trekken: "Een keertje op restaurant gaan bedoel ik daarmee, de boekjes zullen geen nieuwe verhalen vinden die dag om te publiceren. Zij maken van een mug een olifant."

Photo News

NIET TE MISSEN