OKay en enkele Colruyt-winkels roepen rund-varkensgehakt terug

In het bereid rund-varkensgehakt van de OKay-winkels en enkele Colruyt-winkels is bij microbiologische controles de aanwezigheid van Salmonella spp vastgesteld. De winkels hebben het product uit voorzorg uit de verkoop genomen en vragen hun klanten het gehakt niet te consumeren en terug naar de winkel te brengen.

awillems

Het gaat om bereid rund-varkensgehakt, verpakt onder beschermende atmosfeer, met houdbaarheidsdatum 20/11/2013. Het gehakt was verkrijgbaar in de winkels vanaf 13/11/2013. Bij OKay heeft het gehakt het artikelnummer 37567, bij Colruyt 11067.

Het gehakt was verkrijgbaar in volgende Colruyt-winkels: Antwerpen-Zuid, Balen, Brugge Sint-Pieters, Châtelet, Courcelles, Dampremy, Deurne Noord, Etterbeek Jourdan, Eupen, Gembloux, Haacht, Herve, Keerbergen, Kelmis, Laken, Lanaken, Lebbeke, Molenbeek, Quiévrain, Ronse, Sint-Genesius-Rode, Stabroek, Ukkel en Wommelgem.

Het product is intussen uit de verkoop genomen. De winkels beklemtonen nog dat er geen probleem is met andere producten op basis van gehakt, zoals hamburgers of worsten. De klanten worden gevraagd het product naar de winkel terug te brengen, waar het dan terugbetaald wordt.

Voor meer informatie kunnen de klanten terecht op het nummer 02/360.10.40 of op info@colruyt.be.