Vermist meisje in handen van loverboy?

Olga Pisters (16) uit het Limburgse Kinrooi is al sinds donderdag vermist. Het Nederlandse meisje is donderdag met de fiets vanuit Kessenich naar haar school in Maaseik vertrokken, maar daar is ze nooit aangekomen. De familie vreest dat ze in handen is van een loverboy, een mooie naam voor een pooier. Het is ook niet duidelijk in welk land ze zit.

fvranckx

Speurders van de politie Maasland, mensen van Child Focus en het parket van Tongeren zijn al vier dagen op zoek naar de scholier. Ook de politiediensten in de buurlanden zijn ingeschakeld, want mogelijk verblijft Olga in het buitenland. Zo sluit de politie niet uit dat ze naar Duitsland is gebracht.

In Nederland heeft het verhaal al uitgebreid de krant gehaald. Olga staat ook de website van Tros Vermist. Daar circuleren wel meer verhalen over jonge meisjes waarvan gevreesd wordt dat ze zijn verleid door een loverboy.

Mensen die weten waar Olga is of haar de laatste dagen nog hebben gezien, kunnen dat altijd (anoniem) laten weten aan Child Focus op het gratis telefoonnummer 116000. Het Europese noodnummer is 7 dagen op 7 en 24 op 24 uur bereikbaar.

LC/MM