Jobbeurs Gazet van Antwerpen

Uw krant organiseert voor de allereerste keer een jobbeurs.

p> Op woensdag 27 november tekenen daarvoor acht grote bedrijven present die in Antwerpen gevestigd zijn. De namen zijn niet van de minste: Pringles, Telenet, JBF, Armonea, Stadsbader, Buurtslagers, Group Tormans en Gemeentelijk Havenbedrijf van Antwerpen.

Product Manager Els Sebreghts: "We hebben al onze website gvajobs.be, we hebben elke week ook onze jobpagina's in de krant met een overzicht van het jobaanbod in Antwerpen. Nu willen we voor de eerste keer rechtstreeks in contact komen met de werkzoekenden. De bedrijven die we hebben uitgenodigd voor de beurs, hebben echte vacatures. Onze jobbeurs is dus de ideale plek voor iedereen die op zoek is naar werk."

De beurs vindt plaats in de gebouwen van Gazet van Antwerpen zelf. De inkom is gratis. De deelnemers registreren zich best vooraf op gvajobs.be. Wie dan op de beurs langskomt op de stand van gvajobs, krijgt een gratis digitaal maandabonnement op de krant en ook vier weekendkranten in de bus om het jobaanbod in Antwerpen te blijven volgen.

Praktisch: Jobbeurs 27 november 14-20u. Katwilgweg 2 in Antwerpen. Inschrijven via deze link.