Man uit Baelen (Luik) verdwijnt spoorloos met 4-jarig dochtertje

Een 55-jarige man en zijn dochter van 4 jaar, afkomstig uit Baelen in de provincie Luik, zijn vermist en worden actief opgespoord door de federale politie. Zaterdagmiddag is op vraag van de procureur des konings van Verviers een opsporingsbericht verspreid, in samenwerking met Child Focus.

evrolix

Het gaat om Roger Lennertz en zijn dochter Caroline. Ze werden voor het laatst gezien toen ze donderdagochtend iets na 7 uur de woning van een vriend in Sclessin verlieten. Ook de wagen, een donkerblauwe Peugeot 208 met nummerplaat 1-BAQ-118, is spoorloos.

Roger is 1m80 lang, normaal gebouwd en heeft grijswit haar. Hij heeft een recent letsel aan het voorhoofd. Op het ogenblik van zijn verdwijning droeg hij een blauwe jeansbroek, een trui met V-hals in oranje en rood. Caroline is 1m18 en weegt 22kg. Ze heeft lichtbruin schouderlang haar. Ze droeg een roze jurk van het merk Esprit en een jas met roze en paarse ruiten.

Hebt u de heer Lennertz en/of zijn dochter Caroline gezien of weet u waar ze verblijven, gelieve dan contact op te nemen met de speurders via het gratis telefoonnummer 0800/30.300 of met Child Focus via het nummer 116.000. Tips zijn ook welkom via opsporingen@politie.be.

Belga Foto's Belga