Steve Tielens viert 10 jaar carrière met friends in Boomse schouwburg

Boom

boey jan

Charmezanger Steve Tielens, Bomenaar in hart en nieren, viert zijn tienjarige carrière met een schlagerfestival in de Boomse schouwburg.

Sinds hij in 2000 deelnam aan de Sound mix show is er heel wat veranderd.

"Ik heb de lijn van mijn volkse ingesteldheid altijd behouden en niet krampachtig iemand anders willen 'worden'. Dat gecombineerd met de wil er te komen en vooral me omringd met de juiste mensen op de juiste plaats, heeft er voor gezorgd dat mijn zangcarrière nu staat waar ik ben. Nu ik de steun krijg van een gloednieuw managementsteam, ga ik de lat nog wat hoger leggen", vertelt Tielens. Zo laat hij zich begeleiden door oa. Patrick Vandewattijne, ook bekend als de ontdekker van Laura Lynn.

De zangcarrièrere van Steve Tielens loopt als een trein. Het afgelopen jaar had hij vier hits waarvan er drie volledig door hem zijn geschreven.

"Natuurlijk ben ik daar trots op. Voor de plaat 'We gaan een feestje bouwen' heb ik mijn eerste gouden plaat en award gekregen van de platenfirma", zegt de polonaisekoning. Inmiddels werkt Steve Tielens aan nieuwe nummers voor een nieuw album dat in het voorjaar 2014 moet klaar zijn. Er is ook het plan om een nieuw festival onder de vorm van een schlagerfestival naar de Rupelstreek te brengen. Het concept is bijna klaar alleen zijn we nog op zoek naar een geschikte locatie", vertelt hij.

In de show treedt hij ondermeer op met de Nederlandse artieste Marjan Berger, geen onbekende in de Nederlandse, Belgische en Duitse showwereld.

Ook Tony Servi, die al meer dan 30 jaar op de planken staat, laat zijn croonerstem weerklinken, naast Bomenaar Patrick Onzia, acteur en zanger van Studio 100. Boomse Schouwburg, zaterdag 16 november om 20u. Jan BOEY

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio