Top-DJ duo Dimitri Vegas & Like Mike zoeken woonst

Het van Willebroek afkomstige Top-DJ duo Dimitri Vegas & Like Mike is op zoek in de kanaalgemeente naar een vaste verblijfplaats. Voorlopig nog ietsje voorbarig maar De ster is een mogelijke optie maar ook Denaeyer is in beeld.

boey jan

Vorige week brachten we al het bericht dat het CC De Ster 'op termijn' wordt verkocht. De cultuur en jeugddienst die er nu zijn gevestigd verhuizen immers naar het oud-gemeentehuis dat in die zin wordt aangepast na renovatie. Al snel gonsde het van de geruchten dat de verkoop wel eens sneller kon gebeuren dan gepland,...gezien de interesse. Ook de naam van de DJ broertjes Dimitri Thivaios (Dimitri Vegas) en Michael Thivaios (Like Mike) werd her en der gesuggereerd. Schepen van financiën Luc Spiessens (N-VA) bevestigde enkel dat er zich al potentiële kopers hadden aangediend, maar wou geen namen noemen.

Dimitri Vegas wou wel commentaar geven. "We hebben laten blijken dat we interesse hebben om in Willebroek een woonst aan te schaffen. Zo hebben we ons oog laten vallen op de gebouwen Denaeyer en dat het CC De Ster door de gemeente verkocht wordt is bekend. Niets is echter concreet, interesse voor specifiek deze gebouwen is misschien al teveel gezegd. Het is al enkele jaren geleden dat ik het CC De Ster nog heb bezocht", nuanceert Dimitri Vegas. "We zitten nu in Indië en nadien volgen de concerten van ons in het sportpaleis in Antwerpen. Het is dus ten vroegste begin 2014 dat we tijd hebben om ons concreet met deze woonplannen bezig te houden", besluit Dimitri Vegas.

Dimitri Vegas & Like Mike zijn een Belgisch

dj-duo die recent op de DJ Mag Top 100, een zesde plaats veroverden. Eerder besliste de Willebroekse gemeenteraad om de broers Dimitri Vegas en Like Mike de titel 'cultuurambassadeurs voor Willebroek' te bezorgen. De procedure daarvoor is lopende. Jan BOEY, foto JHS
Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio