Antwerpse student zoekt 3.000 euro voor filmproject

Print
Berchem - Sander Claessens, een 22-jarige filmstudent uit Berchem, werkt als afstudeerproject aan een kortfilm. Hij is op zoek naar mensen die hem daarbij financieel een handje willen toesteken.

Samen met negen andere studenten van hogeschool LUCA - Campus Narafi wil Sander via 'crowdfunding' voldoende geld verzamelen om de film 'SeBASStian' te kunnen maken. "Als student is het niet eenvoudig om een film te produceren", vertelt de groep op hun website. "We steken zelf heel wat geld uit onze eigen zakken in het project, maar hebben toch nog hulp nodig om ons doel te bereiken. We hebben jullie nodig om een verhaal te vertellen dat anders niet kan worden gedeeld met de buitenwereld", klinkt het. De studenten zullen de gulle schenkers belonen met allerhande geschenken, ontmoetingen met de cast, een dagje meedraaien op de set,... Voorlopig staat de teller op 1.749 euro, de Narafi-studenten zouden de kaap van 3.000 euro willen halen.

'SeBASStian' gaat over het leven van Sebastian, een introverte jongeman die al heel zijn leven in een rolstoel zit. Samen met zijn broer vormt hij het duo BASS, dat samen dubstepmuziek maakt. Hun leven krijgt een verrassende wending wanneer Sebastian verliefd wordt. Hij moet een hartverscheurende keuze maken: blijft hij trouw aan zijn broer of laat hij zijn dromen werkelijkheid worden en kiest hij voor het meisje?

Regisseur van de prent is Wilson Verstreken, die eerder al meewerkte aan 'The Fifth Estate' en met de kortfilm 'Spare Parts' in de prijzen viel. Robrecht Vanden Thoren, bekend van 'Hasta la vista' zal de rol van Sebastian vertolken. Ook Dries Vanhegen ('Ex Drummer') en Dorien De Clippel ('Little Black Spiders') zullen in 'SeBASStian' te zien zijn.

Meer informatie over het project en over hoe u geld kunt doneren vindt u terug op deze website en op deze Facebookpagina.

JaTi

Beeld Youtube

.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio