Jonge vrouw laat het leven in auto-ongeval

Bij een verkeersongeval in de Potterstraat is de 25-jarige Jeannette van Dixhoorn zaterdagnacht om het leven gekomen. De jonge vrouw was met vrienden op de terugweg van een fuif in Nieuwkerken toen de auto uit de bocht ging en tegen een boom aanbotste.

ikerremans

Samen met een groep vrienden zakte Jeannette van Dixhoorn uit Hulst zaterdagavond af naar de Crazy Dating Party op het terrein van De Schakel in Nieuwkerken. Toen ze rond 3u besloten om naar huis terug te keren, sloeg het noodlot toe.

In de Potterstraat verloor de bestuurder van de auto de controle over het stuur, ging de auto uit de bocht en belandde die met een hevige klap tegen een boom. Toen de brandweer en ziekenwagen ter plaatse kwamen, waren de vijf inzittenden al uit het wrak gehaald door omstanders. Een van hen was het meisje ook al aan het reanimeren.

Het medische team zette die reanimatie gedurende een uur verder, maar de hulpverleners slagen er niet in om haar te redden. Ook haar vriend, de 20-jarige Hennes Verheggen uit Stekene, zat in de auto. Hij werd zondagmorgen geopereerd aan een gecompliceerde open beenbreuk.

Sophie Pycke Foto Stefaan Van Hul

MEER OVER Stekene

Mobiliteit en haven

MEER NIEUWS UIT HET WAASLAND

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio