Lierse strijdend ten onder tegen Lokeren

Op de dertiende speeldag in de Jupiler League heeft Lokeren SK Lierse geklopt. De thuisploeg won met het kleinste verschil dankzij de Pauw.

Het balbezit was in de openingsfase voor de thuisploeg, Lierse hield het vanachter stevig dicht. Aan de overkant was Copa goed bij de pinken op een afwijkend shot van Wils. Op het half uur was de openingsgoal een feit. Met een knappe lob zette De Pauw de 1-0 op de bordjes. Geen drie minuten later knalde Menga de bal hard richting doel, de deklat redde Copa en heel Lokeren.

Na de pauze haalde Goris een kopbal van Taravel uit zijn goal, aan de overkant ging de inzet van Losada over. De Pallieters bleven aandringen, en Copa moest bij een zoveelste hoekschop een bal op de lijn redden. Lierse gooide alles in de strijd, terwijl Lokeren snakte naar het eindsignaal. Opnieuw Copa redde Lokeren, met zijn vingertoppen duwde hij een bal via de paal buiten.

De 1-0 bleef op het bord. Lierse speelde een sterkere tweede helft en had zeker een punt verdiend, maar het moest met lege handen naar huis.

Foto Belga

Meer sportnieuws