Twee broers dood teruggevonden in woning in Ninove

In het Oost-Vlaamse Ninove onderzoeken politie en parket het verdachte overlijden van twee mensen, van wie de lichamen aangetroffen werden in een woning. Dat werd uit goede bron vernomen. Het parket van Dendermonde geeft voorlopig geen commentaar.

jatimmermans

De lichamen werden ontdekt in een woning in de straat Nederwijk in Ninove. Volgens de eerste informatie zou een man zijn vader en zijn oom dood aangetroffen hebben. Het parket communiceert pas later over de zaak en kan nog geen details bevestigen.

Politie en parket zijn ter plaatse en het onderzoek zit nog in een beginfase. Er is een onderzoeksrechter gevorderd en een wetsdokter aangesteld voor verder onderzoek. De doodsoorzaak van de twee slachtoffers is nog niet bekend en het is nog niet duidelijk of het om een familiedrama gaat.

De plaats van de feiten is volledig afgezet, zegt burgemeester Michel Casteur van Ninove. "Het labo is ter plaatse voor sporenonderzoek. Blijkbaar gaat het om moord en zelfmoord. De slachtoffers zijn twee broers van ongeveer veertig jaar oud. Ze werden aangetroffen door de zoon van één van de slachtoffers."

Het parket van Dendermonde zal vermoedelijk donderdag meer informatie over de feiten geven.

Heb je naar aanleiding van dit artikel vragen over zelfdoding? Voor jezelf of iemand uit je omgeving? Bel de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 02/649 95 55. 's Avonds (behalve woensdag en zaterdag) kan je chatten van 19.00 - 21.30 uur op zelfmoordlijn.be

Belga

Foto Belga

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER